Nā Pa loko o Fencemaster: Kau mua mākou i ka palekana

Ma US, 300 mau keiki ma lalo o ʻelima mau makahiki e hāʻule i kēlā me kēia makahiki i loko o nā loko o hope.Makemake mākou a pau e pale i kēia mau hanana.No laila ʻo ke kumu helu ʻekahi a mākou e noi ai i nā mea hale e hoʻokomo i nā pā loko wai no ka palekana o ko lākou ʻohana, a me nā hoalauna.

He aha ka palekana o nā pā loko?

E nānā kākou i kekahi mau koina.

Pono ka pā loko e hoʻopaʻa piha i ka loko a i ʻole ka ʻauʻau wela, a hana ia i kahi pale paʻa a hiki ʻole ke hoʻoneʻe ʻia ma waena o kou ʻohana a me ka loko i mālama ʻia.

ʻAʻole hiki ke piʻi ka pā i nā keiki liʻiliʻi.ʻAʻole i loaʻa i kāna hana ʻana i nā lima a me nā wāwae e hiki ai ke piʻi.E mālama ia i ke keiki i hiki ʻole ke hele ma waena, lalo, a ma luna paha.

Hoʻokō a ʻoi paha ka pā i nā code kūloko a me nā ʻōlelo aʻoaʻo mokuʻāina.ʻO nā kānāwai palekana loko e ʻōlelo ʻia he 48” ka lōʻihi o nā pā loko.Eia naʻe, manaʻo kekahi poʻe ʻo ia ke ʻano o ke kiʻekiʻe maoli o ka panel he 48 "ke kiʻekiʻe, akā ʻokoʻa kā mākou ʻike.ʻO ke kiʻekiʻe i hoʻopaʻa ʻia a hoʻopau ʻia o kāu pā palekana wai he 48".ʻOi aku ke kiʻekiʻe o kāu pā pā wai kiʻekiʻe ma mua o 48", no laila e hui a ʻoi paha ke kiʻekiʻe o ka pā i kau ʻia i kēlā code.

Mai lawe i ka piliwaiwai me ka palekana o kou ʻohana a puni kahi loko.ʻO nā kamaliʻi liʻiliʻi e ʻimi a hiki ke ʻauwana wale i nā manawa.E koho iā FENCEMASTER e hāʻawi i kāu hoʻopukapuka kālā a me ka maikaʻi.

Hoʻopaʻa ʻo Fencemaster i ka hoʻolālā ʻana o ka pā loko i ka palekana, ka hana ʻana, a me ka hoʻonohonoho ʻana no kou home.E hoʻokaʻaʻike mai iā mākou i kēia lā no kahi kūkākūkā a me ka ʻōlelo.

asdzxczx2
asdzxczx3

Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-02-2023